Menu Close

Împrumut nebancar simplu pentru pensionari

Credit online pentru pensionari

Pensionarii constituie unul dintre cele mai largi grupuri sociale care pot accesa un credit. Numai că limita de vârstă pentru a se încadra este ridicată în foarte multe cazuri de creditori. Doar pensionarii cu o vârstă mai scăzută (cei abia ieșiți la pensie) se pot bucura de facilitățile oferite de un card de credit sau de un împrumut bancar. Dar, ce se întâmplă cu ceilalți pensionari, cei care sunt majoritari și care ar avea nevoie de bani cu împrumut, pentru că pensia este mică și cheltuielile la această vârstă sunt stringente? Ce se întâmplă cu ei? Cine îi ajută?

Credite ifn pentru pensionarii cu pensii mici

Mare parte dintre pensionarii români au o pensie care nu este îndestulătoare, mai ales că există și foarte multe persoane cu nevoi lunare frecvente de medicamente. Iar, apariția unor probleme de sănătate este o chestiune care se poate întâmplă oricând unui pensionar. Băncile sunt reticente în a le oferi credite, așa că, singură opțiune viabilă rămâne accesarea unui împrumut ifn. Astfel de împrumuturi de bani sunt acordate pentru că pensionarii reprezintă o grupă de creditare cu risc mic (au o sursă de venit garantată). Iar pensionarii sunt unele dintre cele mai conștiincioase tipuri de debitor, având grijă să își achite întotdeauna la timp creditul.

Așa că nu contează care este valoarea pensiei, pentru că, în general, aceste împrumuturi pentru pensionari sunt de până în 1000 Lei. Un pensionar nu se va împrumuta cu sume foarte mari, ceea ce scade riscul asumat de către creditor. Așadar, atunci când vine vorba despre împrumutat bani, pensionarii chiar sunt un tip de debitor care merită atenția oricărui creditor. Trecând de partea cealaltă a creditării, pensionarul este interesat să acceseze un împrumut financiar pentru că banii din pensie nu îi sunt suficienți.

În plus, nevoile sale sunt în permanentă legate de starea de sănătate. Iar cazurile de urgență financiară sunt destul de des întâlnite la această categorie de vârstă. De cele mai multe ori, cazurile de urgență financiară apar pe neașteptate, iar faptul că pensionarul poate obține banii foarte repede, fără să fie nevoie de acte multe și că îi poate primi chiar acasă ori îi poate ridica de la o unitate CEC sau de pe cardul de pensie reprezintă un real avantaj. Mai mult decât atât, un astfel de împrumut pecuniar este avantajos pentru că nu știe nimeni altcineva că sunt probleme cu banii și că este 100% confidențial.

Cum se aplică bani împrumut pentru pensionari

Pentru a aplica la un credit nebancar destinat pensionarilor este nevoie de un minim de acte, printre acestea numărându-se un cupon de pensie (cât mai recent) și buletinul. Dat fiind faptul că pensionarilor le este mai dificil cu completarea online a cererii de solicitare împrumut, creditorii le oferă posibilitatea de a beneficia de asistență prin telefon.

Mai mult decât atât, unele companii creditoare oferă și asistență la domiciliu pentru completarea cererii cu aprobare instant și plata imediată. Ce poate fi mai avantajos pentru o persoană în vârstă decât să beneficieze de un astfel de pachet complet de creditare? Dacă ești pensionar și îți trebuie bani până la pensie, aplică acum pentru un credit ifn destinat pensionarilor și primești bani imediat!

Posted in Credite

Citeste mai mult