Menu Close

Credite nebancare pentru cei cu istoric de credit negativ

Bani la pentru debitorii rău-platnici

Una dintre cele mai neplăcute situații din viața unei persoane este în momentul în care are nevoie urgentă de bani, dar nu ii poate obține pentru că figurează ca rău platnic. Este groaznic să ajungi în situația în care nu poți obține un credit pentru că, într-o perioadă a vieții, în diverse circumstanțe, nu ai reușit să plătești un împrumut la timp.
Și chiar dacă ai făcut-o după aceea, interdicția de a mai primi bani pentru patru ani te pune într-o poziție delicată exact atunci când ai cea mai mare nevoie. Mai mult decât atât, unii debitori au ajuns să fie trecuți ca restanțieri la Biroul de Credit pentru sume infime, în timp ce alții au ajuns acolo din greșeală. Până se repara situația, dar ai nevoie de bani împrumut, ce poți face?

Împrumuturile la urgență pentru cei rău-platnici și restanțieri

Băncile sar imediat peste astfel de solicitări, chiar dacă figurezi că având un debit de un leu. Atât timp cât ești pe lista neagră, în veci nu mai primești credit de la o instituție bancară. În schimb, dacă aplici pentru un credit ifn, atunci șansele tale de a primi bani sunt mai mari. Nu îți garantează nimeni că o să obții 100% creditul, dar, măcar beneficiezi de o șansă teoretică de obține ceva bani (în condiții financiare diferite de un împrumut obișnuit).

Credit fara verificare in biroul de credit

Instituțiile nebancare analizează mult mai în profunzime riscul unui debitor sau, de cele mai multe ori, nici nu țin cont de istoricul de creditare. Să fim conștienți de un lucru: fiind vorba despre credite online, sumele ce se pot obține nu sunt deloc mari. Așa că, riscurile sunt mult reduse, ceea ce permite obținerea de bani cu împrumut chiar și de către cei care sunt rău platnici. Mai mult decât atât, nici nu îți sunt solicitate documente de natură fiscală, ceea ce crește șansa de a obține banii împrumut.

Există și un tip de credit pe internet care nu poate fi obținut de către cei rău platnici sau care au avut probleme cu rambursare împrumuturilor precedente: credit cu dobândă zero la sută. Iar acest lucru se datorează faptului că societățile care acordă acest tip de împrumut impun regula existenței unui istoric de creditare imaculat. Dar, ce se întâmplă după patru ani când debitorul rău platnic este șters din baza de date a Biroului de Credit?

Pentru a nu mai ajunge acolo, este nevoie ca acesta să solicite cât mai multe împrumuturi cu valori mici, să le ramburseze și să își creeze un istoric de creditare pe plus. În acest fel, nu doar că va beneficia de acces la credite mai bune, ci va reprezenta și un debitor de bună credință (prin acțiunile sale dovedite de îndreptare).

Credite nebancare pentru rău-platnici și restanțieri

De altfel, instituțiile financiare vor aprecia întotdeauna acei debitori care își dovedesc bonitatea prin contractarea de credite cu valori mici sau a unor carduri de credit, așa că, data viitoare, tu o să fii mult mai bine evaluat de creditor, iar avantajele nu vor înceta să ți se dezvăluie. Învață să soliciți împrumuturi în așa fel încât să le poți rambursa la timp, pentru că este numai și numai în interesul tău să fii un debitor de bună credință!

Posted in Credite

Citeste mai mult