Menu Close

HoraCredit

Timp pentru a obține: 15 min
Împrumut max: 10000 RON

Rata dobânzii 0%

5/5

Aplică pentru împrumutul Hora

✅ Cum “intru în Hora”? Pentru a solicita un împrumut ai nevoie doar de un calculator/tabletă/smartphone şi o conexiune la internet. Dacă eşti nou în Hora, alege suma dorită şi perioada împrumutului, iar apoi urmăreşte instrucţiunile din secţiunea “Aplică acum” care te vor ajuta să înţelegi ce informaţii solicităm de la tine precum şi care sunt câmpurile obligatorii pe care trebuie să le completezi. Introdu datele necesare şi aşteaptă confirmarea noastră. Dacă eşti eligibil, noi iţi virăm banii în cont cât ai zice “Hora”! Dacă eşti client existent Hora, tot ce trebuie să faci este să intri în contul tău iar apoi să aplici pentru împrumut.

✅ Care sunt documentele necesare? Solicitarea unui împrumut Hora Credit este rapidă şi uşoară. Pentru a primi banii în contul tău bancar, încarcă online pe site-ul horacredit.ro/login o fotografie a cărţii de identitate şi dovada contului bancar.

✅ Ce fac dacă nu am extras bancar? Dovada contului bancar o poți face prin orice document eliberat de bancă / obținut din aplicația internet banking care să ateste că tu ești titularul contului bancar.

✅ Care este suma maximă pe care o pot împrumuta? Mergând pe principiul “tu poţi solicita oricât, noi iţi dăm doar cât poţi duce”, suma maximă cu care te putem credita este determinată de rezultatul evaluării privind eligibilitatea. Poți împrumuta până la 1.500 RON cu plata într-o singură rată de până la 30 de zile, sau de la 1.500 la 10.000 RON cu plata în 5 rate la interval de 14 zile.

Rata dobânzii 0%

5/5
Posted in Credite nebancare

Citeste mai mult