Menu Close

Bani pe net pentru studenți

Împrumuturi online pentru studenti

Studenții reprezintă una dintre categoriile cele mai greu de creditat, fiindcă mulți dintre ei, dedicându-se studiilor, nu pot avea un loc de muncă. Ceea ce înseamnă că nu au venit; desigur, dacă învață bine, pot obține o bursă, dar, valoarea acesteia este foarte mică pentru a se încadra la un credit bancar. Așa că, este oare posibil ca un student să poată face un împrumut pe perioada de școlarizare?

Împrumuturi ifn accesibile și studenților

Știm că în cazul creditelor bancare situația este cât se poate de clară: venit mediu, vechime în muncă și vârstă de peste 20 de ani. Cei trei “V” care sperie mulți debitori, așa că, unui student îi va fi imposibil să îndeplinească în mod cumulativ toate aceste trei criterii. Dar, atunci când aplică pentru un credit nebancar, un student se va încadra spre a obține bani cu împrumut.

Cum se obține imprumut studenti fara venit

În primul rând, dacă acesta dispune de o sursă de venit (poate are o mică afacere care este înregistrată pe un PFA, lucrează ca freelancer sau în alte activități independente ori este angajat cu jumătate de normă, etc.), imediat poate obține bani din partea unei companii ifn. Pentru că aici nu contează vârsta, valoarea minimă a acesteia fiind de 18 ani.

În al doilea rând nu se solicită o adeverință de salariu, așa că, dacă ești student și ai o sursă mică (dar constantă) de venit, poți obține credit. Fie părinții tăi ți-au dat posibilitatea de a avea niște acțiuni pe numele tău și încasezi dividende ori poate dispui de un bun imobil propriu pe care l-ai închiriat sau câștigi din drepturi de autor. Atât timp cât faci bani, a căror proveniență se poate verifica (fie printr-un document în acest sens, fie printr-o verificare fiscal), tu poți obține bani cu împrumut chiar dacă ești student.

În al treilea rând, poți primi bani cu dobândă zero la sută, fiindcă ai accesat pentru prima dată oferta unui creditor. Ceea ce este excelent pentru un tânăr care are nevoie de fiecare bănuț pentru diversele activități pe care le realizează. Spre deosebire de străinătate, acolo unde studenții primesc credite pentru care vor plăti mai târziu, după angajare, în România situația nu este atât de avansată. Poți primi bani printr-un credit ifn, dar trebuie să îi dai înapoi cât mai repede, în conformitate cu prevederile contractuale.

Pentru cazul în care nu dispui de o sursă proprie de câștiguri, atunci poți aduce în sprijinul tău o persoană care să fie co-garant în contractul de împrumut. Iar avantajul este că acest tip de creditare nu implică necesitatea prezentării unor garanții financiare. Adică, nu trebuie să pui gaj nimic pentru a primi banii ca împrumut.

Credit pentru studii – Este esențial să luați în considerare cât de mult veți avea nevoie să împrumutați și cât de repede veți putea să rambursați împrumutul.

Tot ce trebuie să faci este să-ți asumi în mod responsabil returnarea sumei primite la timp. Altminteri, creditele nebancare pentru studenți, asemenea celorlalte împrumuturi, sunt purtătoare de dobânzi. Care dobânzi cresc valoarea totală a împrumutului și înseamnă mai mulți bani de plătit dacă se depășește termenul de rambursare.

Credite nebancare pentru studenți

Așa că, dacă ești student, cu sau fără un venit propriu, atunci poți obține bani pe credit online. Aplici simplu, completezi rapid și îți primești împrumutul la fel de repede că un debitor obișnuit. Optează pentru bani împrumut studenți pe net chiar acum!

Imprumut pentru studenti – avantajele majore

Unul dintre avantajele majore ale împrumuturilor pentru studenți este că, în general, acestea au rate dobânzi mai scăzute decât alte tipuri de împrumuturi. Acest lucru este important, deoarece reduce povara financiară asupra studenților pe termen lung și îi ajută să își gestioneze datoriile în mod eficient după absolvire.

Posted in Credite

Citeste mai mult