Menu Close

Bani online de la ifn-uri cu rată pe lună

Împrumuturi online în rate lunare

Poate că aștepți ca în continuare societățile nebancare să acorde numai împrumuturi online, pe termen scurt, cu dobânzi ușor ridicate și în condiții deloc identice precum cele de la bancă? De acum înainte poți obține bani împrumut pe un termen de până la 60 de luni, cu o dobândă care rivalizează cu cea de la bănci, dar în condițiile pe care deja le cunoști și cu același nivel de rapiditate în acordare. Așa că, vei beneficia de sume și dobânzi ca la bancă, dar avantajoase cum numai societățile nebancare reușesc să acorde.

Ce înseamnă rată lunară la ifn?

Nimic diferit față de ceea ce a însemnat condițiile de acordare de până acum. Adică poți aplica online, ca și până acum, fără hârtii în exces și alte acte doveditoare, fără să ți se adreseze întrebări legate de modul în care vei folosi banii. Poți aplica doar cu actul de identitate, iar venitul ți-l poți dovedi online, cu un extras de cont/adeverință de salariu/fișă fiscală/ cupon de pensie. În anumite cazuri se prea poate să nu ți se solicite niciun fel de documente; pur și simplu, venitul tău va fi verificat automat în sistem, iar dacă ești eligibil și ai un istoric de credit pozitiv, vei primi banii.

Puteti rambursa in fiecare luna sau saptamana

Avantajele continuă să vină la un nivel din ce în ce mai intens cu noile condiții de extindere a perioadei de creditare. Rata lunară înseamnă posibilitatea de a rambursa banii mult mai lejer; nu mai trebuie să ii dai pe toți deodată (ceea ce înseamnă un efort destul de ridicat în anumite situații) și nu îți mai dai tot salariul pe returnarea împrumutului. La nivel de dobândă, aceasta este mult mai accesibilă și mai pe buzunarul debitorilor cu venituri mici. Cum DAE este mai flexibilă în cazul împrumuturilor ifn (nu se percep comisioane de analiză sau acordare credit), poți accesa un astfel de credit în condiții foarte apropiate de cele oferite de o bancă.

Numai că, bineînțeles, nu trebuie să mai aștepți foarte mult pentru a primi aprobarea (care se acordă într-un termen de maxim 24 de ore). Solicitarea ta poate fi trimisă atât în cursul săptămânii, cât și în weekend, dat fiind faptul că se face online. Nu trebuie să mergi la unitatea emitentă pentru depunerea hârtiilor solicitate, la fel cum nu trebuie să semnezi în fața unui reprezentant al creditorului. Totul se face pe net, cu semnătură digitală, fără să ai alte obligații ca la bancă (poți da orice cont de transfer, de orice instituție bancară, fără să ți se ceară să deschizi un cont special la sucursala de creditare, fără să ți se ceară semnarea de polițe de asigurare de viață sau alte cerințe pe care o bancă le poate impune clienților săi pentru a dispune de un nivel mai crescut de garanții).

Credit online în rate

Practic, de acum înainte o să ai ocazia de a beneficia de tot ceea ce este mai bun în materie de credite (din ambele categorii). O să poți împrumuta sume mari, pe termen lung, cu o dobândă bună, ca la bancă, dar rapid, fără hârtii și cu minimul de cerințe, ca la societățile nebancare. Aplică pentru un credit nebancar cu rată lunară și bucură-te de maximul de facilități chiar acum!

Posted in Credite

Citeste mai mult