Menu Close

Bani împrumut între slujbe/șomer/fără serviciu?

Credite online pentru someri

Multe persoane ajung în situația de a rămâne fără finanțe exact atunci când se află în căutarea unui nou loc de muncă. Fără o adeverință de venit prin care să își dovedească existența unei surse de câștig, băncile nu oferă niciun șfanț cu împrumut. Cu toate acestea, nu toate companiile de finanțare de pe piață sunt atât de drastice în privința acordării de bani pe credit. Instituțiile ifn constituie excepția care îi facilitează oricărei persoane dornice să facă un împrumut online, posibilitatea de a beneficia de o sumă cu împrumut.

Împrumuturi pentru Nesalariati

La fel de bine se poate întâmplă să fie vorba și despre o persoană care nu lucrează pe salariu, așa cum o fac mulți angajați. Este cazul celor care activează sub forma unor activități liberale, care nu presupun un angajament pe termen lung, remunerat lunar. Totodată, o persoană care nu realizează venituri din salariu, dar care nu este în șomaj sau în căutarea unui loc de muncă, este și cea care desfășoară activități sub o formă organizatorică de tip persoană fizică autorizată. Cei care realizează câștiguri din diverse surse, precum cedarea dreptului de folosință (chirii) sau a drepturilor de autor se încadrează pentru un credit.

Bani pe împrumut fără să ai salariu!

Companiile ifn sunt foarte deschise în privința acordării de împrumuturi tuturor celor care realizează venituri, sub o formă sau alta. Atât timp cât se poate proba câștigurile realizate printr-un extras de cont sau o fișă fiscală orice doritor se înscrie cu succes pentru un credit online. În situația în care nu te încadrezi în niciuna dintre categoriile de mai sus (șomer/venituri din alte surse) poți să faci rost de un împrumut cu o valoare limitată. Acest lucru este posibil prin prezentarea unor garanții sau chemarea în garanție a unor persoane care realizează diverse venituri sub formă de salariu/pensie.
Desigur, o astfel de acțiune echivalează cu asumarea unui risc, dat fiind faptul că executarea, în caz de neplată, se va realiza direct pe garanția oferită. De aceea, aplicarea pentru un împrumut fără sursă de venit este atractivă doar dacă există siguranța câștigului obținut. În contra-partidă, suma pe care o poți primi într-un astfel de caz este ceva mai ridicată, pentru că, există o garanție cu o valoare mai mare. Nu uita că, indiferent de modul în care îți dorești să obții un astfel de împrumut, există unui venit minimal trebuie respectată.

Împrumuturi online pentru șomer

Suplimentarea sumei se poate face prin oricare dintre modalitățile menționate anterior (garanție mobiliară/imobiliară ori co-debitori). Faptul că societățile nebancare nu impun niște reguli foarte restrictive la accesarea de bani cu împrumut nu înseamnă că acestea sunt atât de ușor de păcălit pentru a-ți oferi bani. Se fac verificări și analize de risc, iar potențialii debitori care nu se încadrează în tiparele de creditare nu vor primi bani.

Ideea este că lipsa completă a unei surse de venit (nu contează tipul acesteia, atât timp cât este verificabilă printr-o formă scrisă sau online) descalifică orice solicitant de împrumut. Nimeni nu riscă să de bani fără o acoperire, chiar dacă este vorba despre creditori nebancari. De aceea, aplică pentru bani pe împrumut fără surse convenționale de venit numai dacă realizezi un câștig. Fiindcă este în avantajul tău să știi că te bazezi pe ceva sigur decât să îți asumi un risc care se poate dovedi necâștigător pe termen lung!

Posted in Credite

Citeste mai mult