Menu Close

Credite fără adeverință

Te-ai întrebat vreodată care este secretul acordării creditelor fără adeverință? Cum de își asumă instituțiile financiare, fie ele bănci sau instituții nebancare, ”riscul” de a-ți da bani fără să aibă idee din ce trăiești și dacă vei avea bani să returnezi acel credit conform condițiilor agreate?

Răspunsul este cât se poate de simplu: un credit fără adeverință nu este acordat fără niciun fel de verificare. Ceea ce verifică instituția care te împrumută însă este situația ta conform bazei de date a Agenției Naționale De Administrare Fiscală.

Câtă vreme nu figurezi cu datorii la ANAF, se poate presupune că te poți întreține, că ai o sursă de venit și că împrumutul fără adeverință care ți se va acorda (care oricum este limitat ca sumă de bani) va putea fi returnat cu bună credință.

Creditul fără adeverință se poate acorda atât sub forma unui credit pe internet, cât și sub forma unui credit pentru nevoi personale. Care sunt diferențele?

Împrumut fără adeverință

Împrumutul online fără adeverință, cunoscut și sub denumirea de credit fără adeverință, implică o simplă cerere online, în care furnizezi niște informații minimale, și așteptarea unui răspuns. Orice bancă sau IFN are în portofoliu un astfel de serviciu simplu și rapid, care necesită doar câțiva pași pe care îi poți face de oriunde ai conexiune la internet.

Împrumut de nevoi personale fără adeverință

Spre deosebire de serviciul anterior, un credit nevoi personale fără adeverință, tocmai pentru că îți poate oferi mai mulți bani, impune și niște condiții în plus. Una dintre ele poate fi includerea unei garanții. Însă această garanție, care poate părea că te limitează, poate, în același timp, să îți ofere noi oportunități, în sensul că poți garanta pentru împrumut și dacă nu ai un venit stabil.

Mai exact, în lipsa unui venit lunar poți să girezi cu orice bun aflat în proprietatea ta, fie că este un teren, un autoturism sau un imobil. Mai nou, cele mai multe IFN-uri acordă astfel de credite de nevoi personale fără dovadă de venit tocmai pentru că se bazează pe o garanție declarată.

Credit fără adeverință de venit

Indiferent pentru ce tip de împrumut pe intenet fără adeverință optezi, beneficiile sunt cu mult peste lipsa obligativității unei adeverințe de venit. Te poți bucura, totodată, și de ignorarea unui eventual istoric de întârziere la plata ratelor, nu trebuie să dai explicații în legătură cu scopul împrumutului și, evident, nu ai nevoie de un teanc de acte cu care să îți susții aplicația.

Posted in Credite

Citeste mai mult