Menu Close

Credit online în 10 minute – ce trebuie să știi despre această variantă de creditare?

Cu toate că nimeni nu preferă să fie dator, există numeroase situații în viață când crearea unei datorii este singura soluție pentru un impas financiar neașteptat. Dacă și tu ai nevoie de bani urgent, nu trebuie decât să te informezi despre ce presupune un credit online și vei putea să primești banii de care ai atât de multă nevoie în decurs de câteva minute!

Foarte multă lume își închipuie că un credit nebancare poate fi folosit pentru a asigura cheltuieli de bază până la salariu. Sau pentru o reparație urgentă la automobil. Sau chiar pentru o cheltuială medicală neprevăzută. Și toate astea sunt perfect adevărate. Însă la fel de adevărat este că poți folosi un astfel de credit chiar și în situații mult mai drastice, chiar la limită.

De pildă, dacă se întâmplă să fii plecat din țară și să ți se fure banii sau te simți rău și ai nevoie de pastile care te costă mai mult decât bugetul planificat pentru acea călătorie… Ce-ai spune dacă ai afla că poți să aplici online, de pe telefonul mobil, la un IFN din țară, și să primești banii în contul tău bancar în aceeași zi? Bani pe care, evident, îi poți retrage de la orice ATM din țara în care te afli blocat și să îi folosești pentru orice ai avea nevoie?

Bani in cateva minute

Iată doar unul dintre foarte multele avantaje ale unui credit pe internet: îl poți obține de oriunde. Apoi, este și foarte ușor de gestionat. Nu necesită nici garanții. Și îți poate fi acordat și dacă istoricul tău de creditare nu este tocmai curat.

Să spunem că ai mai contractat vreun împrumut în trecut, de la o bancă, dar nu ai reușit să îl returnezi în termenii agreați. Acum figurezi pe lista Biroului de Credite și te temi că nu mai poți obține alt împrumut. IFN-urile însă oferă credite și persoanelor aflate în situația ta.

Credit online fara gaj

Mai mult decât atât, așa cum am indicat mai sus, instituțiile nebancare oferă credite fără să ceară gaj. Dacă, de exemplu, la un amanet ai lăsa o brățară din aur și ai putea obține undeva până în 500 de lei pentru ea, de la un IFN ai putea împrumuta online până la 5.000 de lei și asta fără să lași nimic drept garanție!

Iar dacă mai aveai nevoie de argumente ca să te convingi de utilitatea unui astfel de credit în 10 minute, află că până și restituirea banilor vine cu un anumit grad de flexibilitate! Începi să contribui pentru rambursarea creditului conform condițiilor agreate inițial iar dacă, la un moment dat, ajungi într-o altă situație dificilă din punct de vedere financiar, poți rediscuta termenii pentru suma rămasă.

Prin urmare, data scadentă se poate prelungi astfel încât să reușești să achiți și diferența, conform noilor condiții, fără să mai fii raportat pentru întârzieri la Biroul de Credite.

Posted in Credite

Citeste mai mult