Menu Close

Împrumuturi pentru românii din strainatate

Împrumut rapid pentru romanii din strainatate

Multe instituții financiare internaționale pot oferi soluții adaptate pentru clienții lor expatriați, simplificând astfel procesul de obținere a fondurilor. Nevoile neprevăzute sau dorința de a investi pot apărea oricând, iar distanța poate complica obținerea unui împrumut clasic. Din fericire, soluțiile financiare moderne oferă opțiuni alternative adaptate nevoilor diasporei.

Credit pentru romanii din Italia

Italia este una dintre țările cu cele mai mari comunități de români. Unii conaționali au plecat la muncă cu ajutorul bisericii, alții pe cont propriu și încetul cu încetul și-au chemat rudele și prietenii să muncească în această țară unde condițiile sunt mai bune. Iar odată cu intrarea României în UE, Italia a primit și mai mulți români care își doreau un trai mai bun. Partea bună este că acum majoritatea românilor din Italia au contracte de muncă și locuri de muncă stabile.

Credite pentru românii de peste hotare

Pentru a lua un împrumut, românii din strainatate trebuie să aibă peste 18 ani, să aibă un venit stabil, fie el bazat pe un contract de colaborare și să aibă un cont bancar deschis. Condițiile sunt aceleași ca în țară. Asta înseamnă că nu vor avea dobândă mai mare și nici suma maximă admisă nu se va micșora din cauza riscului pe care băncile cred că îl implică oferirea unui credit unui imigrant.

Imprumuturi facile pentru romanii care lucreaza in strainatate

Creditele IFN pentru românii din strainatate sunt la fel de relaxate ca în România. Se pot lua online și trebuie să faci dovada unui venit. Având în vedere că în strainatate există o comunitate solidă de români muncitori, nu ți se cere să ai un codebitor sau să oferi garanție. Desigur, trebuie să și cont de faptul că împrumuturilenebancare IFN nu sunt foarte mari. Poți lua cel mult 5000 de euro cu împrumut. Însă, nu trebuie să faci drumuri suplimentare, deoarece poate fi luat online iar banii vor fi disponibili la tine în cont în 24 de ore.

De altfel, diferența între un credit IFN și unul bancar constă în suma pe care o poți împrumuta. Dobânda este la fel ca în țară, sau cea reglementată de statul strainatate, iar clauzele contractuale sunt la vedere, astfel nu vei indus în eroare de limbajul de lemn greu de înțeles. Lizibilitatea contractului de credit a fost reglementată de Comisia Europeană, deci nu vei întâlni probleme în spațiul comunitar.

Posted in Credite

Citeste mai mult