Menu Close

Împrumut pentru o luna

Împrumut pentru o luna – ce este?

Întâmpini probleme cu banii? Ai nevoie de bani pentru reparații în locuința ta sau îți dorești să faci o schimbare? De cele mai multe ori, atunci când avem nevoie de bani, ne dăm seama că salariul este departe.

Împrumut pe o perioadă de 30 de zile

Este posibil ca ideea de a aplica la un credit pe o perioadă de 30 de zile. Mai ales atunci când nu ești sigur dacă îndeplinești condițiile pentru a solicita un credit de la o instituție bancară. Se poate întâmpla să nu ai suficienți ani de muncă pentru a îndeplini solicitările și condițiile băncii.

Anii pe care trebuie să îi ai la actualul loc de muncă diferă în funcție de tipul de împrumut ales, dar și de instituția bancară de la care dorești să soliciți un împrumut.

Atunci când te decizi să te apuci de renovat locuința ta și ai nevoie de o anumită sumă pentru a face modificările necesare, cel mai bine ar fi să aplici pentru un credit de nevoi personale. Acestea fiind spuse, trebuie să ai în vedere faptul că instituțiile bancare solicită o anumită perioadă de vechime în muncă. Fie că este vorba de job-ul prezent sau de vechimea totală în câmpul muncii. Spre exemplu, pentru a fi acceptat la un credit de nevoie personale, una dintre condiții este să fii angajat de cel puțin 3 luni și să fii în câmpul muncii de 1 an. Condițiile pot fi diferite de la o instituție ban cară la alta.

Credit cu vechime 1 lună

La unele instituții bancare nu vei fi acceptat dacă ai mai puțin de 3 luni vechime la actualul loc de muncă, însă în unele se poate întâmplă să fii acceptat. Pot exista și unele excepții. Unul dintre exemple ar fi Alpha Bank care necesită minim 1 an vechime în total sau 12 luni de vechime la locul de muncă actual. De asemenea, ai la dispoziție opțiunea de a avea o profesie liberală timp de cel puțin un an de zile.

Dar ce facem în cazul în care abia am obținut un loc de muncă sau poate încă suntem în perioada de training? Ei bine, aici intervin instituțiile de tip nebancar care au condiții mult mai simplu de îndeplinit. Instituțiile nebancare îți pot oferi împrumuturi chiar și pentru o perioadă de o lună fără a fi nevoie să prezinți un act care să ateste vechimea în muncă. Întregul process de solicitarea al acestui credit este de maximum 48 de ore după ce completezi un formular.
Prin urmare, este un avantaj enorm faptul că nu este obligatoriu să ai o anumită vechime în muncă și, de asemenea, instituțiile financiare nebancare te ajută să îți setezi ratele într-un mod convenabil pentru tine. Tare, nu?

Chiar dacă probabil planul tău este încurcat de documente și solicitări dificile, nu trebuie să ted ai bătut și să iei în calcul și alte soluții care te vor ajuta să îndeplinești ceea ce ți-ai propus.

Posted in Credite

Citeste mai mult