Menu Close

Credit nevoi personale

Criterii esențiale despre creditul de nevoi personale

Împrumuturile pentru nevoi personale reprezintă acele tipuri de credite speciale pentru toate persoanele fizice, având drept scop îndeplinirea unor nevoi, fără a fi nevoie să menționezi exact motivul pentru care ai nevoie de bani și fără a fi necesar un avans.

Beneficii credit de nevoie persoanle

Împrumuturile de nevoi personale prezintă diverse beneficii atunci când le comparăm cu alte tipuri de credite, prin urmare, iată care sunt cele mai importante:

  • Nu este necesară justificarea banilor solicitați la creditul de nevoie persoanle.
  • Este valabilă o dobândă fixă, benefică și atractivă pe toată perioada împrumutului.
  • Flexibilitatea perioadei de creditare care poate fi între 6 luni și 5 ani, în funcție de cât timp dorești să plătești.

Dobanda credit nevoi personale – Cât costă un credit de nevoi personale?

Dacă ar fi să comparăm cu creditele ipotecare sau cu împrumuturile pentru autoturisme, cele de nevoi personale pot fi mai costisitoare. Acest lucru se întâmplă din cauza valorii DAE şi a dobânzii în fiecare lună care este mai ridicat[, având în vedere că nu există garanții. Dobânda poate, de asemenea, să fie diferită în funcție de instituția bancară la care apelăm, la fel și valoarea maximă a acesteia. În plus, anumite instituţii bancare sau de tip nebancar pot lua în considerare și achitarea unor comisioane pentru acordare sau pentru administrare.

Credit nevoi personale IFN

Instituțiile financiare au în vedere tot felul de produse în funcție de nevoile fiecărui client. De la carduri de credit, la asigurări, prin instrumente de investiții. Fiecare dintre aceste produse oferite este conceput pentru cerințe specifice și, de asemenea, unele instituții acordă credit persoanelor care au cetățenie română.

Ce documente sunt necesare atunci când aplicăm pentru un credit de nevoi personale. Conditii credit nevoi personale

Instituțiile financiare și cele de tip IFN necesită un număr relative de acte atunci când oferă un credit ade nevoi personale. Cel mai important document care trebuie semnat atunci când solicităm un astfel de credit este acordul de la ANAF. Apoi, este necesară oferirea unei copi de pe actul de identitate. În anumite cazuri operatorii băncilor mai necesită şi oferirea unor alte documente precum: o adeverinţă desalariu sau copie cupon de pensii.

Posted in Credite

Citeste mai mult