Menu Close

Credite usoare

Credte rapide și ușoare obținute de la IFN-uri

Cu siguranță merită să știți ce sunt IFN-urile în România . Prin acest nume înțelegem entități care desfășoară activități similare băncilor, dar funcționează pe baza unor reglementări complet diferite, sau chiar în lipsa acestora. Acestea sunt unități care funcționează în esență în mod analog cu băncile, dar nu sunt bănci în același timp. Pentru mulți oameni, o astfel de definiție poate să nu fie complet clară, dar probabil că descrie cel mai bine natura acestor instituții.

IFN-urile sunt instituții financiare unde putem găsi servicii precum împrumuturi, credite sau depozite și chiar mai multe servicii, deoarece sfera lor de aplicare depinde de specificul unității în sine. Spre deosebire de bănci, serviciile nu sunt supuse controlului extern. Aceasta înseamnă că nu trebuie să aibă un capital specific sau să ofere garanții pentru fondurile deținute de clienții lor. O trăsătură caracteristică este de obicei ratea dobânzilor foarte atractive la depozite sau investiții – de obicei acestea sunt oferte incomparabil mai favorabile decât în bănci.

Datorită faptului că sucursalele nu trebuie să aibă capital specific, ele se bazează pe fonduri obținute de la clienți ca contribuții la depozite sau investiții.

De ce sunt populare Instituțiile financiare nebancare?

Există mulți oameni care folosesc în mod regulat și de bunăvoie serviciile financiare ale băncilor. Au o ofertă mult mai accesibilă decât băncile obișnuite, ceea ce înseamnă că aproape toată lumea își poate folosi serviciile. Acstea încurajează clienții cu un număr limitat de formalități, decontări rapide și rate atractive ale dobânzii.

În plus, instituțiile reduc formalitățile, iar multe cereri pot fi depuse electronic, ceea ce face posibilă tratarea cazului foarte rapid. Din acest motiv, nu lipsesc clienții sucursalelor băncilor.

Credit ușor online

Avantajele IFN-urilor

Este imposibil să nu menționăm numeroasele avantaje importante ale IFN-urilor. Lipsa aplicării unor restricții atât de largi precum băncile obișnuite înseamnă că pot fi folosite de persoanele aflate în situații de urgență care au nevoie de numerar literalmente peste noapte – în bancă ar trebui să aștepte o decizie de la câteva zile până la câteva săptămâni. Clienții sunt și persoane care au venituri mici sau alte obligații de rambursare, motiv pentru care nicio bancă nu dorește să le acorde un împrumut. Avantajele includ și oferte de investiții atractive, de obicei cu dobânzi mult mai mari decât în bănci.

Posted in Credite nebancare

Citeste mai mult