Menu Close

Credit pe telefon?

Să iei un credit a devenit din ce în ce mai ușor. Acestea se pot lua online și acum prin telefon. Din fericire, sunt instituții, în special cele nebancare, care oferă foarte multe beneficii celor care cer un împrumut. Iar cele mai evidente sunt cele legate de procesul foarte simplu de acordare a unui credit. Astfel, de la un IFN poți să iei un credit prin telefon, cu ușurință, fără să fie nevoie să mergi la sediu și nici să stai la cozi. Iar banii iți intra în cont în 24 de ore, la fel că în cazul celorlalte împrumuturi.

Cum iei un credit nebancar prin telefon?

După cum spunem, procedura este foarte simplă. Primul pas este să suni la IFN, la fi9rma pe care tu ai ales-o și să vezi care sunt condițiile. De cele mai multe ori îți va cerută o copie după actul de identitate și dovadă că ai un venit lunar. Având în vedere că faci acest lucru prin telefon, nu trebuie să trimiți o copie după cartea de muncă, deoarece este clar că nu o ai la tine. Un extras de cont care dovedește că îți intră periodic în cont o anumită sumă de bani este suficient. De asemenea, mai trebuie să oferi instituției și un cont curent în care să îți fie trimiși banii. Este foarte simplu să iei un credit prin telefon.

Aplica pentru un imprumut prin telefon?

Având în vedere că este foarte simplu să iei un credit prin telefon, poți să accesezi unul oricând. Acest tip de credit a fost gândit pentru situațiile de maximă criză, cum este atunci când ți se strică mașina în drum și nu ai cu ce să o repari pentru a ajunge acasă. Chiar și când ești în vacanță poți să apelezi la un credit prin telefon, în special dacă ești plecat în străinătate și ai rămas fără bani. Având în vedere că procedeul de solicitare și de obținere a unui astfel de împrumut este simplu și rapid, oricând te poți bucura de el.

Ce trebuie să știi despre creditul prin telefon

Creditul prin telefon poate fi luat de oricine, atâta timp cât este major și cetățean român. De asemenea, trebuie să ai acces la Whatsapp sau mail pentru a trimite actele necesare. Este ideal să salvezi în telefon numărul instituției în care tu ai încredere. Astfel, nu va mai trebui să cauți pe internet. Totuși, dacă sacrifici câteva minute vei afla care sunt cele mai bune oferte.

De asemenea, trebuie să știi că perioada maximă de rambursare a creditului este de 60 de zile. Sunt unele credite care trebuie returnate în 30 de zile. Cu alte cuvinte, suma pe care o împrumuți nu trebuie să fie foarte mare, pentru a putea fi acoperită la următorul salariu. De altfel, nici IFN-urile nu oferă sume mai mari de 1000 de lei, decât în situații excepționale.

Un avantaj îl au cei care sunt clienți ai unui IFN, deoarece aceștia au un statut special și pot obține împrumutul mai ușor dar vor avea și oferte speciale. Astfel, dacă ai împrumutat bani de la IFN anume în trecut și l-ai plătit la timp, cu siguranță vei primi ori o sumă mai mare ori creditul va avea o dobândă mai mică.

Posted in Credite

Citeste mai mult