Menu Close

Credite de până la 4000 lei

Cele mai bune credite online 4.000 lei

Pe piața financiară din România sunt numeroase oferte de credire, iar acest tip de creditare constituie o variantă ideală pentru rezolvarea unor probleme urgente pentru potențialii clienți. Aceste oferte se adresează mai ales celor care au fost refuzați de către bănci, deoarece condițiile de creditare ale băncile sunt mult prea restrictive.

Bani in suma de 4000 de lei

Pentru a opri acest cerc vicios dintre potențialii client refuzați și bănci, instituţiile financiare nebancare au propus oferte atractive destinate, în special, persoanelor cu venituri mai mici şi care au fost refuzați până acum de către bănci. Sunt suficienți însă aceste sume ce pot fi împrumutate de la instituțiile financiare nebancare?

Răspunsul este afirmativ, dar depinde de natura problemei și de gradul de urgență a celor care solicit un astfel de împrumu. Cei fără economii văd în opţiunea oferită de instituțiile de creditare o formă rapidă de soluţionare a problemelor lor, într-un mod agreabil pentru ambele părți.

Împrumut 4000 lei

În general, sumele care se pot obţine printr-un astfel de împrumut online sunt între 100 şi 4000 lei. Valoarea acestei sume poate creşte dacă se alege un credit de nevoi personale, a cărei valoare poate ajunge şi până la 25.000 lei. În cazul împrumuturilor auto aceste valoare poate ajunge până la 53.000 lei. Aceste sume împrumutate sunt suficiente pentru a acoperi nevoile urgente, de moment ale unei persoane. Timpul de rambursare poate fi destul de strâns, iar această problemă este una serioasă pentru orice client.

Care ar fi timpul optim de rambursare a unui credit online?

În general, perioada de rambursare împrumutului nu depășeșete 45 de zile, iar valoarea DAE şi a dobânzii anuale se aplică pentru fiecare zi în parte, defalcat. Se obține astfel este o sumă care creşte direct proporţional cu perioada de rambursare a creditului. Comparativ cu creditele clasice, creditele au cele mai mari dobânzi. Valoarea la care ajung aceste dobânzi este influenţată de doi principali factori: termenul scurt de rambursare şi valoarea sumei împrumutate. Astfel, potențialul client este încurajat să achite mai rapid suma împrumutată pentru a avea o dobândă mai mică. În fapt, chiar aceasta este recomandarea instituțiilor de finanțare nebancare de creditare este de a rambursa suma înainte de termen, pentru a nu mai plăti o dobândă mărită.

O altă recomandare a acestor instituții financiare nebancare este să nu alegeți credite cu un termen mare de rambursare, dain cauza valorii dobânzii anuale. Este de preferat un termen de maxim 1 lună sau o lună şi jumătate. Condiția cea mai importantă este însă să nu întârziați niciodată cu plata ratelor de rambursare pentru a nu vă încărca negativ profilul de creditor ce ajunge la Biroul de Credite și care să nu vă mai permit luarea altor împrumuturi în viitor. Prin urmare, apelați la un împrumut doar dacă aveți cu adevărat nevoie de el, citiți cu atenție toate condițiile și termenii de împrumut și alegeți oferta de creditare care vă este cea mai avantajoasă.

Posted in Sume

Citeste mai mult