Menu Close

Credit până în 1500 lei – oricând, oriunde, online!

Imprumut de 1500 de lei de la IFN

Cu siguranță că ți s-a întâmplat să ai parte de o situație financiară neașteptată, când ai rămas în pană de bani și nu ai găsit pe nimeni să-ți ofere pentru o perioadă scurtă de timp un împrumut mic. Ni se poate întâmpla tuturor, așa că, pentru astfel de cazuri, când nici măcar banca nu-ți dă 1500 Lei, este bine să știi pe cine te poți baza. Mai ales dacă ai venituri care sunt încadrate în categoria câștigurilor mici.

Împrumuți mai puțin la început și mai mult, ceva mai târziu!

Creditele cu valoare mică se acordă foarte repede. Acest lucru se datorează sumelor mici care sunt solicitate, ceea ce presupune o analiză mult mai rapidă decât în cazul împrumuturilor cu valoare mare. În plus, acest tip de creditare presupune acordare banilor pe diverse limite; nu se acordă niciodată întreaga sumă, decât după ce beneficiarul a demonstrat că dispune de responsabilitate financiară. Drept urmare, împrumuți o sumă mai mică pentru început, ulterior, în funcție de nivelul de rambursare a împrumuturilor, urmând să beneficiezi de sumele maxime.

Creditarea nebancară – împrumuturi pentru persoanele cu venituri mici!

Într-un stat în care salariile și pensiilor oamenilor se încadrează, mai degrabă, în categoria celor cu venituri mici, băncile aleg să ignore aceste grupuri de potențiali debitori. De aceea, le impun acestor o serie de condiții care ii împiedică să poată obține cu ușurință un împrumut. Pe de altă parte, aceste categorii de debitori nu pot solicita sume foarte mari de împrumut, tocmai pentru că limita de creditare este joasă în cazul lor. Așa că, pe nișa aceasta de creditare, instituțiile ifn fac legea, oferindu-le acestora cele mai flexibile condiții.
Viitorii debitori pot obține sume mici de împrumut, dar, acestea sunt exact sumele pe care și le pot permite. Ceea ce înseamnă că nu se depășește baremul maxim, iar oamenii pot obține împrumuturi care nu sunt riscante nici pentru ei, nici pentru creditor. Acesta este și motivul pentru care creditorii ifn au început să acorde credite cu dobândă zero; tocmai pentru că această categorie de împrumutați nu ridică probleme în gestionarea și rambursarea banilor împrumutați.

Procedură de creditare simplificată

Activitatea de acordare a împrumuturilor se realizează exclusiv online. Ceea ce înseamnă economisire de timp pentru toate părțile; creditorul primește actele și efectuează verificările necesare într-o bază de date specială, furnizată de ANAF și Biroul de Credit. Debitorul poate aplica de pe telefon, tabletă sau desktop, de la serviciu, de acasă ori de pe drum, fiindcă procedura presupune furnizarea documentelor în format scanat ori tip fotografie. Mai mult decât atât, sunt solicitate foarte puține acte (copii de pe actul de identitate, extras de cont sau o factură de la serviciul de utilități).

Cum pot lua un credit online de 1500 lei

Persoanele interesate obțin aprobarea într-o perioadă care nu depășește 24 de ore. De altfel, multe dintre filtrele folosite pentru identificarea potențialului de risc sunt eliminate în acest proces. Astfel că, un credit nebancar poate fi accesat și de către persoanele care au avut probleme cu diverși creditori. De aceea, dacă ai nevoie de un credit de până la 1500 Lei, aplică online, de oriunde și oricând este nevoie – îl vei obține fără probleme!

Posted in Sume

Citeste mai mult