Menu Close

Credit 2000 lei

Credite online până la 2000 lei

Instituțiile financiare nebancare oferă credite online de până la 2.000 lei în condiții de eligibilitate minimale și cu un număr redus de documente. Dacă îndepliniți cumulativ următoarele condiții, atunci puteți aplica pentru un astfel de credit:

  • Să fie cetățean român, cu vârsta între 19 și 75 de ani și cu domiciliul în România;
  • Să prezinte copii după un document de identitate valabil, precum și acte doveditoare ale venituirlor realizate și care sunt acceptate de instituția creditoare.

Împrumut 2000 lei – documente necesare

Documente justificative privind veniturile realizate de către solicitant pot fi diverse, spre deosebire de creditele bancare care acceptă doar adeverință de salariu. Instituțiile financiare nebancare consideră că veniturile pot provni dintr-o gamă mai largă de surse, precum contracte de prestări servicii, cedare folosință bunuri, venituri sub formă de diurnă, dividende, drepturi de autor, chirii și multe altele. De asemenea, nici condiția unui loc de muncă stabil în ultimul an sau ultimele 6 luni nu este o condiție de eligibilitate pentru obținerea unui credit nebancar. Se acceptă și prezentarea document fiscal din care să reiasă situația financiară pentru anului anterior depunerii solicitării: fișă fiscală în cazul salariaților sau extras de cont bancar pentru celelalte categorii de venituri. Destinația folosirii sumei împumutate nu trebuie justificată de către solicitant. Trebuie doar să demonstrați faptul că aveți banii necesari să restituiți împrumutul. Această restituire se face într-o singură tranșă, deci dacă ați luat 2.000 de lei, tot atât trebuie să returnați instituției creditoare.

Împrumut online 2000 lei

Dacă aceste cerințe le puteți îndeplini în cel mai scurt timp, creditul dorit va intra în posesia dumneavoastră în maximum 2 zile. Condiția cea mai importantă este însă să nu întârziați niciodată cu plata ratelor de rambursare pentru a nu vă încărca negativ profilul de creditor ce ajunge la Biroul de Credite și care să nu vă mai permit luarea altor împrumuturi în viitor.

Prin urmare, apelați la un împrumut doar dacă aveți cu adevărat nevoie de el, citiți cu atenție toate condițiile și termenii de împrumut și alegeți oferta de creditare care vă este cea mai avantajoasă. Analizați detaliile tehnice ale contractului referitoare la rata dobânzii, perioada de rambursare, modalități de plată și apoi alegeți cea mai potrivită variantă pentru dumneavoastră.

Posted in Sume

Citeste mai mult