Menu Close

Broker de credite

De ce merită să lucrați cu un broker de credite?

Un broker de credite facilitează obținerea de finanțare pentru clienții săi, ceea ce ajută la economisirea timpului.

Utilizarea unui broker de credite vă permite să nu mai alergați după oferte și informații legate de credit de la fiecare bancă în parte și vă oferă liniștea că veți obține o ofertă rapidă sau personalizată în funcție de nevoile și veniturile dumneavoastră.

Destine broker de credite

Un astfel de broker va localiza cea mai bună alegere la una dintre instituțiile cu care lucrează pentru a vă descrie sau a vă prezenta, una care să vă respecte capacitățile financiare și care să vă permită să obțineți rapid creditul de care aveți atât de mare nevoie.

Broker de credite bancare

Brokerul de credite lucrează cu numeroase instituții și este familiarizat cu regulile și cerințele acestora.

Astfel, clientul este scutit de a furniza aceleași informații personale în mod repetat la mai multe bănci și de a face mai multe interogări la instituțiile financiare, ambele situații reducând scorul FICO și perspectivele de creditare. Un broker de credite va consolida aceste date și le va folosi pentru a identifica rapid cea mai bună ofertă pentru nevoile specifice ale fiecărui client.

Expertul în credite vă va compila dosarul și îl va trimite băncii dacă ați ajuns în această etapă cu un broker de credite și ați acceptat oferta de credit sugerată. Veți fi contactat pentru a semna contractul de credit convenit pentru o primă finanțare cât mai curând posibil, după ce banca va analiza dosarul de credit și îl va aproba din toate punctele de vedere.

De exemplu, un broker de credite priceput poate asigura un credit ipotecar în aproximativ două-trei săptămâni.

Cat castiga un broker de credite?

Atunci când apelați la un broker de credite, nu numai că veți obține servicii de intermediere bancară specializată complet gratuite, dar veți fi ajutat să vă conectați cu experți de top din sectoare conexe și veți fi sfătuit să luați cele mai bune decizii pentru dumneavoastră (notar, evaluator, asigurător etc.).

Brokerii de credite sunt la curent cu toate schimbările din industria bancară (băncile schimbă produse recurente și/sau cerințe specifice de eligibilitate). Din acest motiv, specialistul în credite va înțelege imediat ce formă de credit și ce bancă este profitabilă pentru dumneavoastră după ce vă analizează profilul financiar.

Avantajele utilizării unui brokeri de credite, pe scurt

• Acces la servicii de brokeraj bancar complet gratuite și specializate.
• Flexibilitate în creditare (portofoliul brokerului de credite conține toate formele de credit).
• posibilitatea de a compara mai multe oferte de la mai multe instituții financiare, fără ca scorul FICO al clientului să fie afectat.
• Asigurarea pentru client a unui credit acceptabil și avantajos.
• Procesul de finanțare a fost finalizat rapid și fără probleme.
• Aproape toate cererile de credit sunt aprobate.
• Flexibilitate din partea brokerului de credite (se poate modifica atunci când clientul dorește).

Posted in Credite

Citeste mai mult